Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor’a Tesekkürler

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

rize bundan sonra bizim dostumuzdur[img]smileys/smiley32.gif[/img]
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Aksam Rizeli arkadasim bana telefon açti ve kardes, belki febe formalari giyildi bizde ama buda en iyi özür olur heralde dedi[img]smileys/smiley9.gif[/img] Toprak olsunda çamurdan olsun be[img]smileys/smiley4.gif[/img] Amcaoolilerine selamlar, sevgiler[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

bende öyle düsündüm düsünmüstüm yatarlar diye ama çiktilar toplarini oynaqdilar yendiler onlari sevinç bizede utanmak ve haksiz yere itham ettigimiz için özür dilemek kaliyo tebrikler[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

gençler berabere kalsa ikili averajda bize karsi iyidi.böylece bizim üstümüze çikacakti.sahamizin kapanmasina yol açmalarina ancak böyle özür dilenebilirdi..çok tesekkürler rize...
          fenerbahçe dünya pisliğidir..
          her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

iyiki varsin rize[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Helal olsun usaklara.Bizi yanilttilar.Hepsindan Allah razi olsun.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

dogrusu sasiriyorum bu macta banko gencler görünüyordu, ama futbolda hersey oluyormus, rizelilere 6tane dösedik ama onlar bize yinede yardim ettiler[img]smileys/smiley36.gif[/img], tebrikler rize hehe,

evet arkadaslar hayirli ugurlu olsun camiamiza, seneye ne var neee vaaaarrrrrrrrrr tabiki SAMPIYONUZ, bu arada gsye tebrikler bu ezikler sampiyon olacagina gsliler olsun... vede seneye uefadayiz helallllllllllllllll isteeee buuuuuu

Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atilacaksa mezar ta$ima Trabzonsporlu yazilacaksa ölüm ho$ gelsin

Yorum

aramizda suç duyurusunda bulunan arkadaslar vardi vede bunu destekleyenler. sagduyulu taraftarlar adina yapilan bu kötü yakistirmadan dolayi tüm rizespor camiasindan özür dileriz. rizeye suç duyurusunda bulunacagina formasinin hakkini vermeyen futbolcularimiza mi suç duyurusunda bulunsak acaba........

aramizda bazilarinada SUS duyurusunda bulunmak istiyorum
                  BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

konuyu açan abimiz bildigim kadariyla rizeli...insallah yanlislik yoktur.

çok yükleniyoruz gibime gelioo.rizenin senelerdir trabzona karsi tutumu ortada oldugundan dolayi insanin aklina ister istemez böle seyler gelior.

hele hele bi rizeli yaziosa bunu bi bildigi vardir heralde
                    www.gazi-ts.com\\\\\\akçaabaTRABZONLU olmaktan gurur duyuyorum!

Yorum

@pavel_nedved61

Hayir Trabzonlu[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                      keyif adamı ..

Yorum

ok[img]smileys/smiley2.gif[/img] bi karistirma söz konusu gibime gelioEdited by: pavel_nedved61
                        www.gazi-ts.com\\\\\\akçaabaTRABZONLU olmaktan gurur duyuyorum!

Yorum

• futbolcularimiz adina rizespora teessüflerimi sunuyorum,gitmek istemedikleri uefa kupasina zorla soktuklari için...

Yorum

olsaydi da rize gençlere yenilseydi yine de bizi uefadan ettiniz diye kizma hakkimiz yoktu ki,Trabzonsporun kaderi kendiellerindeydi

rizespora ligin son haftasinda dahi "kazanmaya" oynadigi için tesekkür ederim
                            Her daim TRABZONSPOR!
                            Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                            "7"

Yorum

ben kendi adima rizespora tesekkür falan etmiyorum gerek de bulmuyorum

ne yani onlarin yaptiklarindan dolayi bjk maci izmirde oynanmadi mi eeee daha ne o zaman bjk maci trabzonda oynansa kazanacaktik belki

hayret bise yaaa hepimiz balik hafiza olduk halimize aciyorum

Yorum

fincher_se7en

futbolcularimiz adina rizespora teessüflerimi sunuyorum,gitmek istemedikleri uefa kupasina zorla soktuklari için...

sevgili kardesim bu yorumunun üstüne söyleyecek birsey bulamiyorum gecenin en dogru tespitini yapmissin[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                                BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

Çalışıyor...
                                X